КОЙ КАЗА, ЧЕ КЪРТЕНЕ НА ПЛОЧКИ - ТОВА Е ТРУДНА ЗАДАЧА?

Трудна задача е да мълчиш, като жена вика. А плочки ще изкъртим за вас бьрзо, лесно и с усмивка. Както винаги, знаете нали? ;)

КЪРТЕНЕ НА ПЛОЧКИ

Така

ЗНАЕМ, ЧЕ
КЪРТЕНЕ НА ПЛОЧКИ
СЕРИОЗЕН ВЪПРОС

Вярно, не ни харесва, че фрагментите им са много остри, а всичко друго е супер ;) Така че нашите къртачи са готови, чакат вашия сигнал.

И да знаете, че къртене на плочки - най-честата ни поръчка. Къртиме плочки в 158 пьти по-често от къртене на бетон и къртене на стени. Затова можем да кажем, че сме богове в къртене на плочки ;)
?
Дори не можем да преброим колко хиляди плочки вече изкъртили.
И можете да добавите своите към нашата колекция. Обещаваме, че ще ги добавим към нашия музей на свършената работа ;)
4
Толкова години сме вече в областта на кърти чисти извозва. Можем да напишем, че повече от 20 години, както правят другите, но ние се опитваме да бъдем честни във всичко от начало.
360
Това е минути. Средно време на нашата работа. Правим всичко бързо, защото всеки от нас е на правилното място. Асен е отговорен за къртене, Александра за чистене, а Боби за извозване ;)
Отзиви за нашето къртене
Най-важното за нас е Вие да сте доволни от нашата работа. Отношенията с клиентите за нас - над парите.

Иво Алексиев, директор
Не само къртене

След къртене на плочки ние сме предлагаме и други свързани услуги

Така че като се свържете с нас, можете да сте спокойни. Ние ще извършим цялата работа в комплекс
Обичате ли да чистите? Честно казано, и ние не го харесваме много ;) Но знаем колко е важно. Защото ние самите не обичаме да гледаме недоволните лица на съседите, които са забелязали малко прах в асансьора или на стълбищната площадка. Затова чистиме идеално!
Извозване обичаме повече отколкото чистене. Понякога дори се караме кой ще кара камион този път. Защото имаме красиви собствени камиони;) Ще натоварим всичко на тях и ще изкараме отпадъците на лицензирано сметище.
Ние сме пораснали. И шоколадовите плочки бяха заменени на керамични ;)
Но ние се справяме с тях толкова бързо, колкото в детството ;)
Хареса ни къртене на плочки
Така работим
Защото ни напомнят за детството
Затова се много молим ви
Не ни лишавайте от тази радост - поръчайте къртене на плочки
от нас
;)

Къртене на плочки цена

Tilda Publishing
Какво

ОЩЕ КЪРТИМ

01
КЪРТИМ БАНЯ
Къртене на баня е сериозен въпрос.? Защото има много различни тръби и едно грешно движение и вашите съседи ще си спомнят Титаник.
И тогава трябва да увеличите бюджета за ремонт. И това определено не влиза в плановете ви, нали? Така че знаете сега какво трябва да правите. Вернро, щракнете вьрху бутона ;)

02
КЪРТИМ СТЕНИ
Знаете ли кое е най-важното при демонтажа на една стена? За да не падне цялата къща заедно със стената;) Да, това изисква внимателно планиране и проверка на цялата конструкция на къщата. Ние ще направим това за Вас. И между другото, къртене на стена е любимото ни нещо ;)
03
КЪРТИМ БЕТОН
Бетонът не е хартия. Но благодарение на нашата инженерна техника, ние го късаме като хартия. Нищо не може да устои на желанието ни да свършим бърза и качествена работа за вас. Къртим всякакъв вид бетон: В20, В25, В30, няма разлика за нас. Ще оставим само праха от бетона, който след това ще премахнем с метла ;) Ще ви спестим пари за извозване ;)


ОЩЕ СНИМКИ
Когато сме много уморени, вземаме дядо си с нас. Забавно е да работим с него, защото след това ходим на ресторант на неговата заплата ;)
Честно казано, понякога взимаме бащите си с нас. Да се уча от тях. Да, ние сме трето поколение къртачи. Не ни давайте хляб - оставете ни да къртим нещо - това щастие за нас ;)
Мислите, че се шегуваме, че в третото поколение. Ето снимка от семейния албум. Къртач беше любимата ни играчка като деца ;)
FAQ
ДА СЪЗДАВАМЕ
НОВО ПРОСТРАНСТВО
ЗАЕДНО
КОИ СМЕ НИЕ
Ние сме обикновени хора, които обичат живота, обичат свободата и работата си. И знаем, че тези, които си вършат добре работата, винаги ще се радват на живота. И това е нашият подход към работата. Ако правим нещо, правим го на 100%. Можем да ви се обадим, ако искате да се опознаем по-добре. Щракнете върху бутона
как работим
01
Стъпка
Ние не правим като другите и не ходим на безплатни прегледи. Ние ценим вашето време и ценим нашето. Снимате кратко видео на работата и ние ви съобщаваме цената на работата с точност до 90%. След това казвате какво очаквате от нас и какво е важно за вас. Ако можем да го осигурим, тогава се срещаме, за да сключим договор.
02
Стъпка
На срещата вече обсъждаме останалите тънкости на работата и ако всичко ви хареса, определяме начална дата и започваме къретене. Да, важен момент. Ние вземаме предплащане за работа. Да, тук не сме като всички останали. Но ние сме честни. И това е нашето достойнство. Няма да имате после неприятни изненади в сметката. Ние обещаваме!
Искате ли да поговорим?
Оставете номера си и ние ще ви се обадим

САМОСТОЯТЕЛНО
КЪРТЕНЕ НА ПЛОЧКИ

самостоятелно къртене на плочки
Да, знаем, че сте дошли на този сайт за помощ за къртене на плочки. Ето защо ви съветваме да си запишете час за безплатна консултация при нас.

Ние ще ви разкажем всичко подробно за най-добрия, лесен и евтин начин да процедирате във вашата ситуация.

Но също така знаем, че много от нашите клиенти искат сами да разберат как се къртят плочки. Затова сме ви подготвили статия за това какво ви трябва, за да си направите сами къртене на стари плочки.

Прочетете я тук.


Желаем ви страхотен ремонт. И ние наистина искаме да ви помогнем с това.

Cъвети за къртене на плочки от стената и пода

съвети за къртене на плочки
Къртене на плочки със сигурност не е нещо приятно. Много дребни парчета, много прах, много строителни отпадъци. Но въпреки това някои все още решават да къртят стари плочки сами, затова искаме да споделим с вас няколко съвета как да направите къртене бързо, лесно и безопасно. Можете да ги прочетете тук.

Но нека бъдем честни с вас. Лесен начин за къртене на плочки е да поръчате къртач. Защото, например, нашите цени за къртене на плочки са много ниски. А вие след работа, когато решите да направите всичко сами, сравнете с нашите цени и кажете: "Дано бях поръчал майсторите". Винаги така.

Затова спестете нерви, пари и време и поръчайте къртач. Ние ще изкъртим вашите плочки бързо и евтино. Изпратете вашата заявка по-долу.

Искате ли да поговорим?
Оставете номера си и ние ще ви се обадим

Къртене на плочки без повреда на съседните плочкикъртене на плочки в баня
Понякога се случва да трябва да изкъртите само една или няколко плочки. Е, например, за да получите достъп до ВиК или електричество. И искате да запазите съседни плочки. Добре, кой има нужда от тези допълнителни разходи да прави цялостен ремонт в баня или кухня?

Затова искаме да ви кажем как да изкъртете няколко стари плочки, без да повредите съседните. Да, смятаме, че това е един от онези случаи, когато можете да спестите пари от майстор и да направите всичко сами. Ако имате свободно време, разбира се.

Така че, прочетете нашия статия за това тука и ако разберете, че тези процедури не са за вас, оставете заявка по-горе за обаждане на нашия майстор.
Нашите цени за къртене на плочки са много низки.

Лесен начин за къртене на плочки

лесен начин за къртене на плочки
Знаете ли кой е най-лесният начин?

Точно така - обадете ни се ;) Но, ако все още сте авантюрист и искате да опитате да го направите сами, тогава сме подготвили добра статия за вас по тази тема. Можете да я прочетете тук. Желаем ви успех. Мислено сме с вас.

Но все пак се надяваме. че след няколко опита ще потърсите в Google "къртене на плочки цена" и ще видите, че е по-добре да използвате услугите на професионалисти.

Защото реално цените за къртене на плочки са много ниски. Е, поне при нас. Така че се надяваме, че всичко ще се наредете. Но още повече се надяваме да ни се обадите и да кажете: "Искам къртене на плочки. Каква е цена при вас? Хайде да правим това заедно"

Лесен начин за къртене на плочки от гипсокартон

лесен начин за къртене на плочки от гипсокартон
Много хора смятат, че няма разлика от коя повърхност да се къртят плочките. Но това далеч не е така, има разлика.

И ние можем да ви разкажем подробно за това, ако ни се обадите. Винаги сме щастливи да си поговорим. Но ако сте срамежливи, можете да прочетете нашата статия за това. Написахме в нея основните нюанси за къртене на стари плочки. Четете и се наслаждавайте. Е, тогава се захващайте за работа.

Опитайте, може да ви хареса. А ако не, заповядайте при нас, ще се съгласим. Нашите цени за къретне на плочки ще ви много изненадат. Обичаме ви ;)

Оставете вашия телефонен номер и ние ще се свържем с вас!

или ни се обадете

088 2472387