О, НАМЕРИХМЕ СЕ!
ИМАТЕ ЛИ ДВОРОВЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ?

Имаме почистване за дворове ;) Имаме нещо общо, нека бъдем приятели?

ПОЧИСТВАНЕ НА ДВОРОВЕ

Знаете

КОЙ ОБИЧА ДА
ЧИСТИ МРЪСНИ
ДВОРОВЕ?

На вашите дворове ще ви е по-чисто, отколкото в президентския дворец. И въздухът ще е по-свеж отколкото на върха на Витоша
И ние не познаваме тези хора. Ето защо ние ви предлагаме нашата услуга. Искаме да се наслаждавате на живота, затова с удоволствие поемаме тази мръсна работа ;)
?
Дори не можем да преброим колко дворове вече изчистили.
И можете да добавите своят към нашата колекция. Обещаваме, че ще го добавим към нашия музей на свършената работа ;)
4
Толкова години сме вече чистим дворове. Можем да напишем, че повече от 20 години, както правят другите, но ние се опитваме да бъдем честни във всичко от начало.

240
Това е минути. Средно време на нашата работа. Правим всичко бързо, защото всеки от нас е на правилното място. Асен е отговорен за чистене, Александра за настроение, а Боби за извозване ;)
Най-важното за нас е Вие да сте доволни от нашата работа. Отношенията с клиентите за нас - над парите.

Иво Алексиев, директор
Не само почистване

Ние сме предлагаме и други свързани с почистване услуги

Така че като се свържете с нас, можете да сте спокойни. Ние ще извършим цялата работа в комплекс
Да, имаме страхотни къртачи и няколко модерни работници. Като дует, те правят чудеса. И си струва да се види :) Затова можете да поръчате нашите услуги с увереност. Това ще бъде най-доброто шоу в живота ви. В добрия смисъл на думата ;)
Извозване обичаме повече отколкото чистене. Понякога дори се караме кой ще кара камион този път. Защото имаме красиви собствени камиони;) Ще натоварим всичко на тях и ще изкараме отпадъците на лицензирано сметище.
Да, чистенето не е най-чистата работа. Но колко готино е да направиш този свят по-чист. Ще се съгласим с всяка прашинка и вие ще имате идеално чисто пространство след нас.
Кой каза, че чистене - женска работа?
Така работим
Жените са създадени за любов ;)
След плочистване, извозваме ;)
И правим всичко с усмивка ;)
Какво

ОЩЕ ЧИСТИМ

01
МАЗЕТА И
ТАВАНИ
Ако ненужни неща направиха си дом в двора ви, не се притеснявайте. Ще се справим бързо с тях.
Всичко, което трябва да направите, е да ни се обадите. Направете го сега или тези неща ще се умножат
;) Ние реагираме много бързо на поръчки. И чистим още по-бързо. Вашето мазе ще бъде по-чист от залата в McDonalds ;)

02
И ИЗВОЗВАМЕ ВСИЧКО
Извозването на боклук за нас е въпрос на чест. Затова можете спокойно да ни се доверите. Ще натоварим всичко на собствени камиони и ще го закараме на лицензирано сметище. Между другото. Ако поръчате услуги в комплекса, ще откриете приятни изненади във фактурата.
03
А СЪЩО И КЪРТИМ
Е, как без него? Къртене на баня, къртене на бетон, къретене на стени и къртено на цени - това е нашата стихия. Ето защо, ако имате нещо за къртене - моля, обадете ни се веднага. Ние наистина искаме да ви помогнем и обещаваме, че ще останете доволни от нашата работа.
FAQ
ДА СЪЗДАВАМЕ
ЧИСТО ПРОСТРАНСТВО
ЗАЕДНО
КОИ СМЕ НИЕ
Ние сме обикновени хора, които обичат живота, обичат свободата и работата си. И знаем, че тези, които си вършат добре работата, винаги ще се радват на живота. И това е нашият подход към работата. Ако правим нещо, правим го на 100%. Можем да ви се обадим, ако искате да се опознаем по-добре. Щракнете върху бутона
как работим
01
Стъпка
Ние не правим като другите и не ходим на безплатни прегледи. Ние ценим вашето време и ценим нашето. Снимате кратко видео на работата и ние ви съобщаваме цената на работата с точност до 90%. След това казвате какво очаквате от нас и какво е важно за вас. Ако можем да го осигурим, тогава се срещаме, за да сключим договор.
02
Стъпка
На срещата вече обсъждаме останалите тънкости на работата и ако всичко ви хареса, определяме начална дата и започваме почистване. Да, важен момент. Ние вземаме предплащане за работа. Да, тук не сме като всички останали. Но ние сме честни. И това е нашето достойнство. Няма да имате после неприятни изненади в сметката. Ние обещаваме!
Искате ли да поговорим?
Оставете номера си и ние ще ви се обадим
Оставете вашия телефонен номер и ние ще се свържем с вас!

или ни се обадете

088 2472387