КОИ СМЕ НИЕ В СВЕТА НА КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА

КЪРТАЧИ СМЕ

Ние сме обикновени хора, които обичат живота, обичат свободата и работата си. И знаем, че тези, които си вършат добре работата, винаги ще се радват на живота. И това е нашият подход към работата. Ако правим нещо, правим го на 100%. Можем да ви се обадим, ако искате да се опознаем по-добре. Щракнете върху бутона

Кога беше създадена нашата фирма за кърти чисти извозва

Въпреки че всеки от екипа ни има богат опит в кърти чисти извозва, ние се обединихме в един екип през 2022 г.

Защо решихме да създадем собствена компания?

Видяхме много недостатъци в работата на фирмите, в които сме работили. И за нас беше болезнено да гледаме разстроените лица на клиентите, когато в края на работата очакванията им не съвпаднаха с реалността.

Затова решихме да създадем компания, чиято основна задача е всеки наш клиент да бъде доволен и щастлив човек.

Въпросът не е в професионалнето къртене - а в честността и в човешките отношения.

Ще положим много усилия, за да запазим клиента доволен и да оставим вратата отворена за следващото взаимодействие.

Работим с мисълта за утрешния ден. Вашата усмивка след свършената от нас работа е ключът към нашия успех. И ние го знаем със сигурност.

ЕКИП
Къртач #1
Мозъкът на нашия екип. Той е този, който прави всички изчисления за работата. Ето защо, ако изведнъж цената ви за работа стане по-висока от договорената, вие знаете от кого да вземете къртач ;)
Къртач #2
Този човек се грижи да спазваме договорените срокове. Следователно, ако правим къртене за 10 минути повече, знаете от кого да вземете часовника. Между другото, Асен има Rolex за солидна сума *)
Къртач #3
Въпреки че носи фамилията Софи Маринова, тя не обича особено да пее;) Особено по време на къртене;) Но ние я обичаме и без това, защото тя прави работата ни по-красива!
Къртач #4
Най-сериозният член на нашия екип. И най-мълчаливият. Работи тихо, уверено и професионално. Той може да се усмихне само в един случай - ако му дадете буркан Red Bull, докато работи ;)
Къртач #5
Васко обича повече да се снима, отколкото да работи. Вижте как позира той на снимката;) Стилен работник. Творческа личност. И често ни помага с творческите си идеи. Безценен къртач!
Къртач #6
Той е брат на Янко. Следователно, по принцип, същото мълчаливо и скрупулно;) И знаете ли какво? Ние сме абсолютно доволни от това. Защото нашият екип има Александра Маринова, която обича да бъбри ;)
КАТО СЕМЕЙСТВО СМЕ
Как гледаме на работата си
Хенри Форд веднъж каза: "Всичко може да бъде направено по-добре, отколкото е правено до момента." Тази идея най-добре подчертава идеята за създаване на нашата компания. Факт е, че човек поръчва къртачни услуги като правило веднъж. В крайна сметка ремонтите не се правят толкова често. И къртачните фирмове се възползват от това.
Никой не иска да си изгради репутация. Само за да разбият джакпота от пари. И видяхме как срина ентусиазма на хората да продължат ремонта. И решихме да го поправим. Целта на нашата фирма е след къртене Вашият ентусиазъм да не угасне, а да се разгори още повече. И получихте радост от всички етапи на вашите планове.

НАШАТА МИССИЯ
ЖИВОТ Е КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
КЪРТЕНЕ Е ЖИВОТЪТ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
ЖИВОТ Е КЪРТЕНЕ
ЖИВОТЪТ Е
КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
ЖИВОТ Е КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕТО
Е ЖИВОТ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
УРОК
КЪРТЕНЕТО Е
ЖИВОТ
КЪРТЕНЕ Е ЖИВОТ
ЖИВОТЪТ Е КЪРТЕНЕ
WATCH OUR SHOWREEL
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
КЪРТЕНЕ Е ЖИВОТ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
ЖИВОТ
Е КЪРТЕНЕ
ЖИВОТЪТ Е
КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
WATCH OUR SHOWREEL
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
КЪРТЕНЕТО Е
ЖИВОТ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
Какво предлагаме?
Ако имате нужда от къртене, оставете вашите контакти. Ние ще оставим нашите танци и ще ви се обадим ;)
FAQ
ДА СЪЗДАВАМЕ
НОВО ПРОСТРАНСТВО
ЗАЕДНО
София, бул.България 49
Телефон: 088 247 23 87
Оставете вашия телефонен номер и ние ще се свържем с вас!

или ни се обадете

088 2472387