ИЗВОЗВАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ

Имаме камион с пълен резервоар бензин, помогнете ни да го освободим ;)
Така

ЗНАЧИ, ИМАТЕ
НЕЩО ЗА ИЗВОЗВАНЕ
И ТЪРСИТЕ ПОМОЩ ?

Ние ще го направим за вас. Имаме много опит. И понякога можем да извозваме безплатно. Ама това не се отнася за строителните отпадъци, коите сме извозваме на лицензирано сметище. Други неща можем да обсьдим по телефона. Ще имате късмет;) Опитайте!

А ние имаме няколко камиона и търсим някой, на когото можем да помогнем;) Така че защо не си сътрудничим? Искате да направим всичко бързо, красиво и евтино.
?
Дори не можем да преброим колко камиона строителни отпадъци и стари мебели вече сме извозили. Имаме много опит, така че ще направим всичко за вас в най-добрите традиции на извозване ;)


4
Толкова години сме вече извозваме строителни отпадъци. Можем да напишем, че повече от 20 години, както правят другите, но ние се опитваме да бъдем честни във всичко от начало.
120
Това е минути. Средно време на нашата работа. Правим всичко бързо, защото всеки от нас е на правилното място. Следователно, ние ще ви спестим много време и следователно пари ;)
Най-важното за нас е Вие да сте доволни от нашата работа. Отношенията с клиентите за нас - над парите.

Иво Алексиев, директор
Ние обичаме нашите клиенти.
И ние се гордеем с тях!
НЕ ГУБЕТЕ ПАРИ!
Не се доверявайте на фирми, които съществуват днес, а утре не. Имаме репутация и доверие от световни компании. Обещаваме, че ще направим всичко възможно, за да станете наши редовни клиенти.
Оставете вашите контакти и ние ще ви се обадим!
Не само извозване

Ние сме предлагаме и други свързани с извозване услуги

Така че като се свържете с нас, можете да сте спокойни. Ние ще извършим цялата работа в комплекс
Обичате ли да чистите? Честно казано, и ние не го харесваме много ;) Но знаем колко е важно. Защото ние самите не обичаме да гледаме недоволните лица на съседите, които са забелязали малко прах в асансьора или на стълбищната площадка. Затова чистиме идеално!
Да, имаме страхотни къртачи и няколко модерни работници. Като дует, те правят чудеса. И си струва да се види :) Затова можете да поръчате нашите услуги с увереност. Това ще бъде най-доброто шоу в живота ви. В добрия смисъл на думата ;)

По принцип в извозването няма нищо креативно. Но ние знаем как да направим този ден не бреме за вас, а забавление.
Имаме бусове за мебели ;)
Така работим
Имаме камиони за отпадъци ;)
Имаме и инженерна техника ;)
Имаме и чувство за хумор ;)
Какво

ОЩЕ ПРАВИМ

01
ЧИСТИМ
ДВОРОВЕ
Ако ненужни неща направиха си дом в двора ви, не се притеснявайте. Ще се справим бързо с тях.
Всичко, което трябва да направите, е да ни се обадите. Направете го сега или тези неща ще се умножат
;) Ние реагираме много бързо на поръчки. И чистим още по-бързо. Вашият двор ще бъде по-чист от двора в Белия дом ;)

02
ЧИСТИМ ТАВАНИ
И МАЗЕТА
Кой обича да чисти мръсни тавани и мазета? И ние не познаваме тези хора. Ето защо ние ви предлагаме нашата услуга. Искаме да се наслаждавате на живота, затова с удоволствие поемаме тази мръсна работа ;) На вашите тавани и мазета ще ви е по-чисто, отколкото в президентския дворец. И въздухът ще е по-свеж отколкото на върха на Витоша
03
А СЪЩО И КЪРТИМ
Е, как без него? Къртене на баня, къртене на бетон, къретене на стени и къртено на цени - това е нашата стихия. Ето защо, ако имате нещо за къртене - моля, обадете ни се веднага. Ние наистина искаме да ви помогнем и обещаваме, че ще останете доволни от нашата работа.
ОЩЕ СНИМКИ
Посещаваме фитнеса редовно, така че пълним чували максимално. Не си играем детски игри, когато казваме, че цената зависи от чували, а после...
И тогава ги пълним с 30% или слагаме два чувала в един, за да не се скъса и сега клиентът има нещо такова лице, когато чуе цената за свьршена работа
Не, знаем, че нашият успех зависи от вашето удовлетворение от нашата работа. Искаме да ни препоръчате на вашите приятели. Ето защо ние правим всичко перфектно!
как работим
01
Стъпка
Ние не правим като другите и не ходим на безплатни прегледи. Ние ценим вашето време и ценим нашето. Снимате кратко видео на работата и ние ви съобщаваме цената на работата с точност до 90%. След това казвате какво очаквате от нас и какво е важно за вас. Ако можем да го осигурим, тогава се срещаме, за да сключим договор.
02
Стъпка
На срещата вече обсъждаме останалите тънкости на работата и ако всичко ви хареса, определяме начална дата и започваме. Да, важен момент. Ние вземаме предплащане за работа. Да, тук не сме като всички останали. Но ние сме честни. И това е нашето достойнство. Няма да имате после неприятни изненади в сметката. Ние обещаваме!
Искате ли да поговорим?
Оставете номера си и ние ще ви се обадим
Оставете вашия телефонен номер и ние ще се свържем с вас!

или ни се обадете

088 2472387