КЪРТЕНЕ НА БАНЯ

Ще предложим фиксирана цена без оскъпяване. Дори ако след къртене под плочките ще има допълнително лепило или замазка. И ако боклукът стане повече от очакваното.
Знаете ли

ЗАЩО
КЪРТЕНЕ НА БАНЯ
СЕРИОЗЕН ВЪПРОС?

Ето защо не трябва да пестите от работата на професионалисти. Не намекваме нищо, просто искаме нищо да не развали празничното ви настроение ;) И между другото, демонтажът е подарък за вас!
Защото има много различни тръби и едно грешно движение и вашите съседи ще си спомнят Титаник.
И тогава трябва да увеличите бюджета за ремонт. И това определено не влиза в плановете ви.
68
Някъде толкова много бани вече направихме. И можете да добавите своя към нашата колекция. Обещаваме, че ще я добавим към нашия музей на свършената работа ;)
4
Толкова години имаме опит в кърти чисти извозва. Можем да напишем, че повече от 20 години, както правят другите, но ние се опитваме да бъдем честни във всичко от начало.
360
Това е минути. Средно време на нашата работа. Правим всичко бързо, защото всеки от нас е на правилното място. Емо е отговорен за къртене, Александра за чистене, а Боби за извозване ;)
Отзиви за нашето къртене
Ние обичаме нашите клиенти.
И ние се гордеем с тях!
ЖИВОТ Е КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
КЪРТЕНЕ Е ЖИВОТЪТ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
ЖИВОТ Е КЪРТЕНЕ
ЖИВОТЪТ Е
КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
ЖИВОТ Е КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕТО
Е ЖИВОТ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
УРОК
КЪРТЕНЕТО Е
ЖИВОТ
КЪРТЕНЕ Е ЖИВОТ
ЖИВОТЪТ Е КЪРТЕНЕ
WATCH OUR SHOWREEL
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
КЪРТЕНЕ Е ЖИВОТ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
ЖИВОТ
Е КЪРТЕНЕ
ЖИВОТЪТ Е
КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
WATCH OUR SHOWREEL
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕТО Е
ЖИВОТ
Не губете пари!
Не се доверявайте на фирми, които съществуват днес, а утре не. Имаме репутация и доверие от световни компании. Обещаваме, че ще направим всичко възможно, за да станете наши редовни клиенти.
Оставете вашите контакти и ние ще ви се обадим!
Не само къртене

След къртене на баня ние сме предлагаме и други свързани услуги

Така че като се свържете с нас, можете да сте спокойни. Ние ще извършим цялата работа в комплекс
Обичате ли да чистите? Честно казано, и ние не го харесваме много ;) Но знаем колко е важно. Защото ние самите не обичаме да гледаме недоволните лица на съседите, които са забелязали малко прах в асансьора или на стълбищната площадка. Затова чистиме идеално!
Извозване обичаме повече отколкото чистене. Понякога дори се караме кой ще кара камион този път. Защото имаме красиви собствени камиони;) Ще натоварим всичко на тях и ще изкараме отпадъците на лицензирано сметище.

ПРОМОЦИОНАЛЬНИ ЦЕНИ ЗА КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА - 40%

Искате ли да знаете как да получите - 40% от къртенето на баня?
Дни
Часа
Минути
Секунди
Нашите клиенти ни се доверяват толкова много, че позволяват дори на децата си да ни помагат. И ние се радваме на това. И се радваме, че всеки наш клиент става наш приятел.
Къртене на плочки със деца ;)
Така работим
Къртене на стени със къртач ;)
Къртене на плочки със лаптоп ;)
Пак къртене на плочки в баня
със деца ;)

Къртене на плочки
в баня

Къртене на баня цена

Tilda Publishing
Верно е! При къртене на баня, демонтажът на цялото оборудване в банята е безплатен! Това е нашият подарък за вас!
Какво

ОЩЕ КЪРТИМ

01

КЪРТЕНЕ НА СТЕНИ

Знаете ли кое е най-важното при демонтажа на една стена? За да не падне цялата къща заедно със стената;) Да, това изисква внимателно планиране и проверка на цялата конструкция на къщата. Ние ще направим това за Вас. И между другото, къртене на стена е любимото ни нещо ;)

02
КЪРТЕНЕ НА БЕТОН
Бетонът не е хартия. Но благодарение на нашата инженерна техника, ние го късаме като хартия. Нищо не може да устои на желанието ни да свършим бърза и качествена работа за вас. Къртим всякакъв вид бетон: В20, В25, В30, няма разлика за нас. Ще оставим само праха от бетона, който след това ще премахнем с метла ;)
03
КЪРТЕНЕ НА ПЛОЧКИ
Къртене на плочки - най-честата ни поръчка. Къртиме плочки в 158 пьти по-често от къртене на бетон и къртене на стени. Затова можем да кажем, че сме богове в къртене на плочки ;) Вярно, не ни харесва, че фрагментите им са много остри, а всичко друго е супер ;)
ОЩЕ СНИМКИ
Знаете ли, че предлагаме безплатен демонтаж на цялото оборудване в банята? Обичаме да правиме подаръци на нашите клиенти.
Вижте колко сериозен е Асен на тази снимка. Да, ние се отнасяме сериозно към къртене на баня. А по принцип, като цяло обичаме да се шегуваме и да се усмихваме ;)
Александра не само чисти баня. Тя ни помага понякога и в най-тежката работа. Като къртене на баня, например. И ние нямаме нищо против;)

КЪРТИ БАНЯ

FAQ

ДА СЪЗДАВАМЕ
НОВО ПРОСТРАНСТВО
В БАНЯ ЗАЕДНО

КОИ СМЕ НИЕ
Ние сме обикновени хора, които обичат живота, обичат работата си и усмивката на лицата на своите клиенти. И знаем, че тези, които си вършат добре работата, винаги ще се радват на живота. И това е нашият подход към работата. Ако правим нещо, правим го на 100%. Можем да ви се обадим да се опознаем по-добре. Щракнете бутона
как работим
01
Стъпка
Ние не правим като другите и не ходим на безплатни прегледи. Ние ценим вашето време и ценим нашето. Снимате кратко видео на работата и ние ви съобщаваме цената на работата с точност до 90%. След това казвате какво очаквате от нас и какво е важно за вас. Ако можем да го осигурим, тогава се срещаме, за да сключим договор.
02
Стъпка
На срещата вече обсъждаме останалите тънкости на работата и ако всичко ви хареса, определяме начална дата и започваме къретене. Да, важен момент. Ние вземаме предплащане за работа. Да, тук не сме като всички останали. Но ние сме честни. И това е нашето достойнство. Няма да имате после неприятни изненади в сметката. Ние обещаваме!

Искате да знаете вашите цени за къртене на баня?

Оставете номера си и ние ще ви кажем

ОТКЪДЕ ЗАПОЧНА
КЪРТЕНЕ НА БАНЯ

При ремонт на баня не всеки очаква да се сблъска с допълнителната задача да премахне плочките. По принцип всеки мисли как да постави нов или как да оборудва баня. Но в повечето случаи първата стъпка е премахването на старите плочки от стените и пода. В тази статия ще ви разкажем подробно как да демонтирате старата плочка сами, с импровизирани инструменти.
къртене на плочки в баня

Къртене на плочки в баня със собствените си ръце

Най-икономичният начин, който не изисква специални инструменти, е ръчният демонтаж на плочките. За това ще ви трябва:

чук;
длето;
шпатула,
отвертка;
плътни торби за боклук;
облекло, което приляга плътно към тялото и покрива кожата;
очила;
респиратор.

Ръчният процес на къртене на баня е много трудоемък и не всички плочки могат да бъдат демонтирани по този начин. Стенните плочки в баня все още могат да бъдат премахнати ръчно без проблеми, но подовите плочки трудно могат да бъдат изкъртени по този начин.

къртене на плочки в баня със собствените си ръце
Прочетете останалата част от статията в нашия блог.

Какво да вземете предвид, преди да започнете ремонт и къртене на баня

Ремонт и къртене на баня може да бъде вълнуващ, но и плашещ проект. Ето някои фактори, които трябва да имате предвид, преди да започнете проект за къртене на баня преди ремонт:
  1. Бюджет. Определете бюджета си за ремонт и се придържайте към него. Не забравяйте да вземете предвид неочакваните разходи и средствата за непредвидени обстоятелства. Затова внимателно избирайте фирма за кърти чисти извозва, която ще кърти ваша баня. По-добре консултирайте с няколко фирми.
  2. Оформление на баня. Помислете за текущото оформление на вашата баня и дали искате да го запазите същото или да направите промени. Имайте предвид, че преместването на водопроводни инсталации може значително да увеличи разходите. И това трябва да взимате в предвид като общувате с фирма за кърти чисти извозва.
  3. Функционалност. Помислете как използвате банята си и какви промени биха я направили по-функционална за вас. Помислете за размера и разположението на телата, съхранението и осветлението.
  4. Стил. Изберете стил на дизайн, който отговаря на вашия вкус и допълва цялостния стил на вашия дом. Изберете материали, цветове и покрития, които работят добре заедно.
  5. Изпълнител. Проучете и наемете уважаван изпълнител, който е лицензиран и застрахован. Като сме например. Вземете препоръки и проверете отзиви, преди да подпишете договор. И само след това можете даь започвате къртене на баня.
  6. График. Бъдете реалисти по отношение на графика за къртене на баня и планирайте съответно. Позволете неочаквани забавяния и планирайте проекта според нуждите на вашето семейство.
  7. Разрешителни за къртене на баня. Проверете в местния строителен отдел, за да видите дали имате нужда от разрешителни за вашето преустройство. Уверете се, че сте получили всички необходими разрешителни за кърти чисти извозва, преди да къртачни дейности.
  8. Зелени опции. Помислете за екологични опции за вашето преустройство, като тоалетни и душове с нисък поток, енергийно ефективно осветление и водоспестяващи кранове. Тези опции могат да ви спестят пари за комунални услуги в дългосрочен план.

Като вземете предвид тези фактори, преди да започнете ремонт на баня, можете да помогнете за успешен и без стрес проект. А ние сме винаги готови дв помогнем на вас с къртене на баня
Оставете вашия телефонен номер и ние ще се свържем с вас!

или ни се обадете

088 2472387