КЪРТЕНЕ НА СТЕНИ

Започнахте глобално обновяване? И стената стана основната пречка? Ще я управим. Бързо, лесно и с усмивка. Както винаги ;)
Така

ЗНАЕМ, ЧЕ
КЪРТЕНЕ НА СТЕНИ
СЕРИОЗЕН ВЪПРОС

Ето защо не трябва да пестите от работата на професионалисти. Не намекваме нищо, просто искаме нищо да не развали празничното ви настроение ;) И между другото, къртене на стена е любимото ни нещо ;) Така че можем да направим отстъпка ;)
Знаете ли кое е най-важното при къртене на стена? За да не падне цялата къща заедно със стената;) Да, това изисква внимателно планиране и проверка на цялата конструкция на къщата.

79
Някъде толкова стени вече къртили. И можете да добавите своя към нашата колекция. Обещаваме, че ще я добавим към нашия музей на свършената работа ;)
4
Толкова години сме вече в областта на кърти чисти извозва. Можем да напишем, че повече от 20 години, както правят другите, но ние се опитваме да бъдем честни във всичко от начало.
360
Това е минути. Средно време на нашата работа. Правим всичко бързо, защото всеки от нас е на правилното място. Асен е отговорен за къртене, Александра за чистене, а Боби за извозване ;)
Отзиви за нашето къртене
Ние обичаме нашите клиенти.
И ние се гордеем с тях!
ЖИВОТ Е КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
КЪРТЕНЕ Е ЖИВОТЪТ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
ЖИВОТ Е КЪРТЕНЕ
ЖИВОТЪТ Е
КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
ЖИВОТ Е КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕТО
Е ЖИВОТ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
УРОК
КЪРТЕНЕТО Е
ЖИВОТ
КЪРТЕНЕ Е ЖИВОТ
ЖИВОТЪТ Е КЪРТЕНЕ
WATCH OUR SHOWREEL
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
КЪРТЕНЕ Е ЖИВОТ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
ЖИВОТ
Е КЪРТЕНЕ
ЖИВОТЪТ Е
КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
WATCH OUR SHOWREEL
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕТО Е
ЖИВОТ

Къртене на стени цена

Tilda Publishing

ПРОМОЦИОНАЛЬНИ ЦЕНИ ЗА КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА - 40%

Искате ли да знаете как да получите - 40% от къртенето на баня?
Дни
Часа
Минути
Секунди
няколко снимки от нашата работа
Ние обичаме нашите клиенти.
И ние се гордеем с тях!
Не само къртене

След къртене на стени ние сме предлагаме и други свързани услуги

Така че като се свържете с нас, можете да сте спокойни. Ние ще извършим цялата работа в комплекс
Обичате ли да чистите? Честно казано, и ние не го харесваме много ;) Но знаем колко е важно. Защото ние самите не обичаме да гледаме недоволните лица на съседите, които са забелязали малко прах в асансьора или на стълбищната площадка. Затова чистиме идеално!
Извозване обичаме повече отколкото чистене. Понякога дори се караме кой ще кара камион този път. Защото имаме красиви собствени камиони;) Ще натоварим всичко на тях и ще изкараме отпадъците на лицензирано сметище.
Къртене на стени - това е добър начин да се издухате след разговор с жена си. И честно казано, като къртиме стени, спестяваме много пари от психотерапевти ;)


Къртим стени със хазарт ;)
Така работим
Къртим стени със ярост ;)
Къртим цени със любовта ;)
Къртим стени със къртач ;)
Какво

ОЩЕ КЪРТИМ

01
КЪРТИМ БАНЯ
Къртене на баня е сериозен въпрос.? Защото има много различни тръби и едно грешно движение и вашите съседи ще си спомнят Титаник.
И тогава трябва да увеличите бюджета за ремонт. И това определено не влиза в плановете ви, нали? Така че знаете сега какво трябва да правите. Вернро, щракнете вьрху бутона ;)

02
КЪРТИМ БЕТОН
Бетонът не е хартия. Но благодарение на нашата инженерна техника, ние го късаме като хартия. Нищо не може да устои на желанието ни да свършим бърза и качествена работа за вас. Къртим всякакъв вид бетон: В20, В25, В30, няма разлика за нас. Ще оставим само праха от бетона, който след това ще премахнем с метла ;)
03
КЪРТИМ ПЛОЧКИ
Къртене на плочки - най-честата ни поръчка. Къртиме плочки в 158 пьти по-често от къртене на бетон и къртене на стени. Затова можем да кажем, че сме богове в къртене на плочки ;) Вярно, не ни харесва, че фрагментите им са много остри, а всичко друго е супер ;)
ОЩЕ СНИМКИ
Когато сме много уморени, вземаме дядо си с нас. Забавно е да работим с него, защото след това ходим на ресторант на неговата заплата ;)
Честно казано, понякога взимаме бащите си с нас. Да се уча от тях. Да, ние сме трето поколение къртачи. Не ни давайте хляб - оставете ни да къртим нещо - това щастие за нас ;)
Мислите, че се шегуваме, че в третото поколение. Ето снимка от семейния албум. Къртач беше любимата ни играчка като деца ;)
FAQ
ДА СЪЗДАВАМЕ
НОВО ПРОСТРАНСТВО
ЗАЕДНО
КОИ СМЕ НИЕ
Ние сме обикновени хора, които обичат живота, обичат свободата и работата си. И знаем, че тези, които си вършат добре работата, винаги ще се радват на живота. И това е нашият подход към работата. Ако правим нещо, правим го на 100%. Можем да ви се обадим, ако искате да се опознаем по-добре. Щракнете върху бутона
как работим
01
Стъпка
Ние не правим като другите и не ходим на безплатни прегледи. Ние ценим вашето време и ценим нашето. Снимате кратко видео на работата и ние ви съобщаваме цената на работата с точност до 90%. След това казвате какво очаквате от нас и какво е важно за вас. Ако можем да го осигурим, тогава се срещаме, за да сключим договор.
02
Стъпка
На срещата вече обсъждаме останалите тънкости на работата и ако всичко ви хареса, определяме начална дата и започваме къретене. Да, важен момент. Ние вземаме предплащане за работа. Да, тук не сме като всички останали. Но ние сме честни. И това е нашето достойнство. Няма да имате после неприятни изненади в сметката. Ние обещаваме!
Искате ли да поговорим?
Оставете номера си и ние ще ви се обадим

КЪРТЕНЕ НА СТЕНИ:БЪРЗО, БЕЗОПАСНО И ПРОФЕСИОНАЛНО

При подготовката за ремонт на апартамент може да се наложи разрушаване на стени или прегради. Най-често причината е непригодността на старата стена за по-нататъшен ремонт и довършителни работи или предстоящото преустройство на пространството в стаята. Във всеки случай къртене на стенни конструкции е сложна, трудоемка и отговорна задача. И такава задача трябва да се решава от професионалисти с необходимия опит и подходящо оборудване.
къртене на стени

Откъде започва работа по къртене на стена

На първо място, трябва да оцените обема и цената на къртене на стени. Специалистите ще го направят най-добре. Като се свържете с нашите мениджъри, можете да получите предварителна оценка. За да направите това, просто изпратете заявление чрез формата на уебсайта, или се обадете на 088 247 23 87. След поредица от уточняващи въпроси относно стените, които ще бъдат къртени, нашите специалисти ще ви дадат приблизителни цифри за условията на работа и тяхната цена. И за да потвърдите оценката, ще е необходимо посещение на обекта на нашия измерител. Тази услуга е безплатна, измерванията отнемат около 15-20 минути и на базата на резултатите от тях ще бъде съставен списък с необходимите работи и крайната цена за къртене на стени.
къртене на стени цена
Оставете вашия телефонен номер и ние ще се свържем с вас!

или ни се обадете

088 2472387