КЪРТЕНЕ НА БЕТОН

Ще превърнем всеки бетон в прах. И ви спестява извозване на строителни отпадъци ;)
Така

ЗНАЕМ, ЧЕ
КЪРТЕНЕ НА БЕТОН
СЕРИОЗЕН ВЪПРОС

Къртим всякакъв вид бетон: В20, В25, В30, няма разлика за нас. Ще оставим само праха от бетона, който след това ще премахнем с метла ;) Ще ви спестим пари за извозване ;)
Защото бетонът не е хартия. Но благодарение на нашата инженерна техника, ние го късаме като хартия. Нищо не може да устои на желанието ни да свършим бърза и качествена работа за вас.
?
Дори не можем да преброим колко бетонови повърхности вече къртили.
И можете да добавите своя към нашата колекция. Обещаваме, че ще я добавим към нашия музей на свършената работа ;)
??
Не можем да изброим колко доволни клиенти имаме.
Къртим бетон, плочки и всичко, което съществува в този грешния свят ;)
!!!
Вижте. Истината е, че имаме много опит. Но като фирма ние сме обединени през 2022 г. да кажем нова дума в къртене.
Нашата цел е вашата усмивка след нашето къртене на бетон.
Отзиви за нашето къртене
Ние обичаме нашите клиенти.
И ние се гордеем с тях!
ЖИВОТ Е КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
КЪРТЕНЕ Е ЖИВОТЪТ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
ЖИВОТ Е КЪРТЕНЕ
ЖИВОТЪТ Е
КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
ЖИВОТ Е КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕТО
Е ЖИВОТ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
УРОК
КЪРТЕНЕТО Е
ЖИВОТ
КЪРТЕНЕ Е ЖИВОТ
ЖИВОТЪТ Е КЪРТЕНЕ
WATCH OUR SHOWREEL
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
КЪРТЕНЕ Е ЖИВОТ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
ЖИВОТ
Е КЪРТЕНЕ
ЖИВОТЪТ Е
КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
WATCH OUR SHOWREEL
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
КЪРТЕНЕ Е
ЖИВОТ
ЖИВОТ Е
КЪРТЕНЕ
КЪРТЕНЕТО Е
ЖИВОТ
Не само къртене

След къртене на бетон ние сме предлагаме и други свързани услуги

Така че като се свържете с нас, можете да сте спокойни. Ние ще извършим цялата работа в комплекс
Ние сме отбор от ангажирани професионалисти, готови да ви предоставим най-добрите услуги за чистене и извозване на отпадъци. Независимо дали става въпрос за почистване на дома ви, офиса ви или строителния обект, ние сме тук, за да ви помогнем да създадете чиста и уютна среда.
С нашата екипировка и опит ние осигуряваме високо качество на услугите си и гарантираме ефективно и бързо извозване на отпадъците. Нашата цел е да ви предложим надеждно и професионално обслужване, което да отговаря на вашите специфични нужди.
Хората ,които бъркат бетон са най-човечни. Защото е човешко да бъркаш...И се грижим такива хора да стават все повече. Ние сме къртим - те са бъркат ;)
Къртене на бетон - най-хубавият фитнес ;)
Така работим
Всички мускули работят :)
И ни се плаща за това ;)
Как да не обичаш къртене
на бетон?;)

Къртене на бетон цени

Tilda Publishing

ПРОМОЦИОНАЛЬНИ ЦЕНИ ЗА КЪРТИ ЧИСТИ ИЗВОЗВА - 40%

Искате ли да знаете как да получите - 40% от къртенето на баня?
Дни
Часа
Минути
Секунди
Какво

ОЩЕ КЪРТИМ

01
КЪРТИМ БАНЯ
Вие искате да обновите банята си, но първата стъпка е да освободите място. Нека нашият опитен екип се погрижи за това. С години опит в индустрията ни, ние предлагаме професионално къртене на бани, осигурявайки ви увереност и спокойствие в процеса.

02
КЪРТИМ БЕТОН
Бетонът не е хартия. Но благодарение на нашата инженерна техника, ние го късаме като хартия. Нищо не може да устои на желанието ни да свършим бърза и качествена работа за вас. Къртим всякакъв вид бетон: В20, В25, В30, няма разлика за нас. Ще оставим само праха от бетона, който след това ще премахнем с метла ;)
03
КЪРТИМ ПЛОЧКИ
Къртене на плочки - най-честата ни поръчка. Къртиме плочки в 158 пьти по-често от къртене на бетон и къртене на стени. Затова можем да кажем, че сме богове в къртене на плочки ;) Вярно, не ни харесва, че фрагментите им са много остри, а всичко друго е супер ;)
Не губете пари!
Не се доверявайте на фирми, които съществуват днес, а утре не. Имаме репутация и доверие от световни компании. Обещаваме, че ще направим всичко възможно, за да станете наши редовни клиенти.
Оставете вашите контакти и ние ще ви се обадим!
ОЩЕ СНИМКИ
Когато сме много уморени, вземаме дядо си с нас. Забавно е да работим с него, защото след това ходим на ресторант на неговата заплата ;)
Честно казано, понякога взимаме бащите си с нас. Да се уча от тях. Да, ние сме трето поколение къртачи. Не ни давайте хляб - оставете ни да къртим нещо - това щастие за нас ;)
Мислите, че се шегуваме, че в третото поколение. Ето снимка от семейния албум. Къртач беше любимата ни играчка като деца ;)
FAQ
ДА СЪЗДАВАМЕ
НОВО ПРОСТРАНСТВО
ЗАЕДНО
КОИ СМЕ НИЕ
Ние сме обикновени хора, които обичат живота, обичат свободата и работата си. И знаем, че тези, които си вършат добре работата, винаги ще се радват на живота. И това е нашият подход към работата. Ако правим нещо, правим го на 100%. Можем да ви се обадим, ако искате да се опознаем по-добре. Щракнете върху бутона
ЕКИП
Къртач #1
Мозъкът на нашия екип. Той е този, който прави всички изчисления за работата. Ето защо, ако изведнъж цената ви за работа стане по-висока от договорената, вие знаете от кого да вземете къртач ;)
Къртач #2
Този човек се грижи да спазваме договорените срокове. Следователно, ако правим къртене за 10 минути повече, знаете от кого да вземете часовника. Между другото, Асен има Rolex за солидна сума *)
Къртач #3
Въпреки че носи фамилията Софи Маринова, тя не обича особено да пее;) Особено по време на къртене;) Но ние я обичаме и без това, защото тя прави работата ни по-красива!

как работим

01
Стъпка
Ние не правим като другите и не ходим на безплатни прегледи. Ние ценим вашето време и ценим нашето. Снимате кратко видео на работата и ние ви съобщаваме цената на работата с точност до 90%. След това казвате какво очаквате от нас и какво е важно за вас. Ако можем да го осигурим, тогава се срещаме, за да сключим договор.
02
Стъпка
На срещата вече обсъждаме останалите тънкости на работата и ако всичко ви хареса, определяме начална дата и започваме къретене. Да, важен момент. Ние вземаме предплащане за работа. Да, тук не сме като всички останали. Но ние сме честни. И това е нашето достойнство. Няма да имате после неприятни изненади в сметката. Ние обещаваме!
Искате ли да поговорим?
Оставете номера си и ние ще ви се обадим

КАК СЕ КЪРТИ
БЕТОН

Защо къртене на бетон сега толкова популярно? Защото външният вид на градовете се подобрява, растат нови квартали, фасадите на сградите се актуализират. Съвременните тенденции в модата включват извършването на преустройство вътре в сградите, поради което жилищата стават по-функционални, тъй като стандартното оформление на апартаментите не винаги отговаря на изискванията на жителите. Така че тези сгради започват да нуждаят от къртене, чистене и извозване.
преди и след къртене на бетон
По правило всички трансформации са свързани събаряне на сгради и техните части. Затова последно време всички строители търсят хубава фирма за къртене. И ние сме една от тях. Ние сме разполагаме с парк от модерно оборудване, инструменти и персонал от квалифицирани работници за извършване на работи по къртене на бетон при разрушаване, външна и вътрешна реконструкция на сгради.
къртене на бетонна стена
Извършваме къртачни дейности с всякакви строителни материали, включително бетон, който е направен от специални смеси. Появи се преди няколко века и е доста популярен строителен материал, от който се правят неармирани и подсилени части: блокове, панели, подпорни стени, пълнени пилоти, замазки.

В резултат на образуването на пукнатини бетонните конструкции губят част от свойствата си, необходимо е да се извърши разрушаване на къщи, които са служили значителен период от време, между другото, ние извършваме частично събаряне, когато част от сградата се разглобява. Така че къртене на бетон - това са само част от нашите дейности. По принцип правиме всичко възможно и невъзможно в кърти чисти извозва.

Това се провежда с помощта на традиционни и иновативни инструменти, с въвеждането на най-новите технологии - и това се счита за едно от най-трудните в строителството. И наша фирма за къртене най-добра в работи, свързани с кърти чисти и извозва.

Последователност на операции при къртене на бетон

1. Подготвителният период за къртене на бетон, състоящ се от следните работи:

а) проверка на обекта от управителя, който изчислява оптималния проект за къртене, като взема предвид правилата за безопасност;
б) избор на метод и документация за технология за къртене на бетон; в) изключване на инженерни мрежи; г) освобождаване на подстъпни пътища и строителни площадки;д) монтаж на необходимата механизация и инженерно оборудване.
2. Премахване на дизайни:

а) се извършва по проект чрез разделяне на материала на по-малки части;
б) сортиране, отделяне на части, подлежащи на по-нататъшна експлоатация.

3. Почистване на помещенията и територията около обекта от строителни отпадъци, тяхното натоварване, извозване.
Къртач за бетон

Какви са цените за къртене на бетон

Средни цените за къртене на бетон - 15 Лв/кв.м

По принцип, прогнозната стойност на проекта за къртачни услуги със бетон се прави от специалист след оглед на съоръжението, цената за къртене на 1 кубичен метър бетон зависи от много параметри:

обем на къртене;спешност на условията за изпълнение на конкретна поръчка;инструменти и технологии използвани за къртене на бетон и бетонни плочки
Наша фирма за къртене се гриже за спазването на правилата за безопасност от работниците, което помага да се избегнат наранявания.

Поради особеностите на местоположението на обекта, не винаги е възможно да се използва механично събаряне на бетонни сгради, когато цената на кубичен метър от конструкцията, която трябва да бъде премахната, е ниска, поради което използваме полумеханичен метод или ръчно къртене със къртач за бетон. Повече за цени за къртене на бетон можете да прочетете в нашата статия, къде сме пишем за всички нюанси относително цени за кърти бетон.

Къртене на бетон в апартамент

Къртене на бетонна плочка

Къртене на бетонна плочка - най-честа поръчка.

Преди да говорим за бетонна плочка, искаме да ви съобщим, че ние обработваме бетонни конструкции с инструменти, за да създадем разделителни пространства в конструкцията. След използването на бетонови къртачи конструкцията се превръща в купчина камъни, а най-бързият метод за разрушаване е демонтажът с експлозивен метод.

При къртене на бетонна плочка, прегради и стени използваме не само къртачи, а и технология за диамантено рязане, избираме отделни части от конструкцията подходящи за повторна употреба, без да нараняваме носещата част.

Цената на 1 кубичен метър за къртене на бетонна плочка е по-висока с тази технология, предупреждаваме клиентите за това в аванс.

Важно е не само да завършите къртене на бетон навреме, но и да я направите с високо качество, допуснатите грешки значително увеличават цената за къртачни услуги.

Какви гарантии даваме при къртене на бетон и бетонна плочка

Ние сме разполагаме с всички регулаторни документи за услуги като кърти чисти извозва, в продължение на много години професионално извършва целия цикъл на работа по къртене на бетон, включително събирането на необходимата документация, вижте цените за услуги и промоции тука, ние ще се погрижим, за да не се сблъсквате с проблеми.

Ние гарантираме:

безопасно къртене на бетон и всяка негова конструкция;
ефективно къртене на бетонна плочка;
ниски цени за кърти чисти извозва;
отстъпки при големи обеми;
своевременно освобождаване на обекти от строителни отпадъци на всеки етап от работата.

Услуги, предоставяни на нашите клиенти безплатно: посещение за оглед на обекта, оценка на разходите за работа, изчисляване на разходите за комплекс кърти чисти извозва.

Желаете ли безплатна консултация?
Оставете номера си и ние ще ви се обадим

ЦЕНИ ЗА КЪРТЕНЕ
НА БЕТОН В СОФИЯ

Къртене на бетон цени в София
Ако въведете в Google къртене на бетон цени, ще видите, че са много различни. И понякога те са толкова различни, че е просто невъзможно да се разберат.

Например цена за къртене на бетон Варна - 10 Лв/кв.м, а цена в София за кърти бетон - 30 Лв/кв.м

Затова някои хора, коите искат да къртят бетон в София, искат да въведат в Google къртач за бетон, да го купя и да започна сами да правят къртене на баня и друго.

Но защо цени са за къртене на бетон толкова различни? Защо цени в София поскъпи от други градове?

Защото;

1. Заплати на работници в Софи са по-високи от други градове.
2. Тука има и фирми за къртене коите правят евтино къртене на бетон, ама после трябва да правите повторно къртене. Затова в София работят повече прпофесионални фирми и затова по-скъпо.
3. Бетонът е различен. И методите за къртене му са различни.
4.Бетон може да се намира на различни места. Може да бъде бетонна стена или бетонна плочка.

Всичко това се отразява и на цената. Затова, ако търсите цени за къртене на бетон, никога няма да ги разберете по цените в сайта.

Най-добре ни се обадете и ние ще ви кажем приблизително колко ще струва работата ви комплексно, като кърти чисти извозва. Но ако искате да го разберете сами, прочетете нашата статия за това. Където сме описали всичко подробно. Какъв вид бетон е, как се кърти бетонът, какво определя цената и какъв къртач е по-добре да изберете.

Къртене на бетон и бетонна подова замазка - преглед на методите и цени

Къртене на бетонна подова замазка
Защо трябва да правите къртене на бетон и бетонна замазка?

Бетонната замазка е специално покритие, което е междинен слой между монолитна плоча от стоманобетон и готово подово покритие. С негова помощ подът се изравнява, а шевовете между плочите се запълват. Височината на замазката може да бъде различна и обикновено варира от три до пет сантиметра. След определен период от време той вече не може да изпълнява функциите си, тъй като бетонът започва да се лющи, рони и напуква.

За да разрешите този проблем, е необходимо да къртете бетонния под. Ама предупреждаваме ви че в тази случка, ще има много строителни отпадъци. Така че по добре поръчате веднага комплексна услуга като кърти чисти извозва.

Защото ако порьчате услуга само къртене на бетон - ще полудеете от почистване и изначяне на строителен боклук.

Как се къртят стоманобетон и каква разлика от къртене на бетон

Къртене на стоманобетон
Къртене на бетон и стоманобетонът - това е голяма разлика. Бетонът и стоманобетонът често се сравняват един с друг. Специалистите се опитват да изберат най-добрия материал за строителството, но историята показва, че решението е взето отдавна. В съветско време стоманобетонните конструкции заемаха водеща позиция по отношение на обемите на производство, въпреки че сега към сградите се поставят други изисквания. И за това най-често се срещаме като имаме поръчка за къртене на бетон, именно стоманобетон.

И най-добре е да използвате диамантено рязане, когато работите със стоманобетон.

Не всякаква фирма за къртене може да предложи тази услуга. Защото изисква професионални умения и опит. Но ние сме готови да ви помогнем, ако имате нужда за къртене на стоманобетон. И ако искате повече информация за начини на къртене, прочетете нашата статия "Как се къртят бетон и стоманобетон"

Къртач за бетон

къртач за бетон
Нито едно къртене на бетон не може да мине без къртач за бетон. Това са незаменими помощници при къртенето на твърди материали (например бетон или гранитен камък). Най-често те се използват за къртене на откоси или плочки и, разбира се, къртене на бетон и всякакъв вид тухли. Използвайки нашия собствен опит, търсенето на пазара и препоръките на професионалисти, ние избрахме за вас ТОП 5 на най-добрите марки къртачи за бетон за професионално къртене и ссъбаряне на сгради и конструкции. Прочетете това в нашия специална статия ТОП 5 къртачи за бетон.
Оставете вашия телефонен номер и ние ще се свържем с вас!

или ни се обадете

088 2472387