Къртене на подпрозорец и подпрозоречно пространство. Погледнете звездите през
нов прозорец ;)

КЪРТЕНЕ НА ПОДПРОЗОРЕЦ

Така

ЗНАЕМ, ЧЕ
КЪРТЕНЕ НА ПОДПРОЗОРЕЦ
ИЗИСКВА ПРЕЦИЗНА РАБОТА

Затова много се радваме, когато получим поръчка за къртене на подпрозорец. Защото знаем, че част от нас ще остане завинаги в тази красива гледка от прозореца.

Защото прозорците са една от най-важните части на един апартамент. Чрез тях се любуваме на синьото небе и топлото слънце.
?
Дори не можем да преброим колко подпрозореци вече изкъртили.
И можете да добавите своите към нашата колекция. Обещаваме, че ще ги добавим към нашия музей на свършената работа ;)
4
Толкова години сме вече в областта на кърти чисти извозва. Можем да напишем, че повече от 20 години, както правят другите, но ние се опитваме да бъдем честни във всичко от начало.
360
Това е минути. Средно време на нашата работа. Правим всичко бързо, защото всеки от нас е на правилното място. Асен е отговорен за къртене, Александра за чистене, а Боби за извозване ;)
Най-важното за нас е Вие да сте доволни от нашата работа. Отношенията с клиентите за нас - над парите.

Иво Алексиев, директор
Не само къртене

След къртене на подпрозорец ние сме предлагаме и други свързани услуги

Така че като се свържете с нас, можете да сте спокойни. Ние ще извършим цялата работа в комплекс
Обичате ли да чистите? Честно казано, и ние не го харесваме много ;) Но знаем колко е важно. Защото ние самите не обичаме да гледаме недоволните лица на съседите, които са забелязали малко прах в асансьора или на стълбищната площадка. Затова чистиме идеално!
Извозване обичаме повече отколкото чистене. Понякога дори се караме кой ще кара камион този път. Защото имаме красиви собствени камиони;) Ще натоварим всичко на тях и ще изкараме отпадъците на лицензирано сметище.
Да, между другото, ние не извършваме само къртене на подпрозорец. Ние можем да помогнем за инсталирането на нови прозорци.
Хареса ни къртене на на подпрозорец
Така работим
Това е най - лесното къртене
Затова къртим го най - евтино
Ако искате да спестите - поръчайте къртене на подпрозорец
от нас!

Цени за къртене на подпрозорец

Tilda Publishing
Какво

ОЩЕ КЪРТИМ

01
КЪРТИМ БАНЯ
Къртене на баня е сериозен въпрос.? Защото има много различни тръби и едно грешно движение и вашите съседи ще си спомнят Титаник.
И тогава трябва да увеличите бюджета за ремонт. И това определено не влиза в плановете ви, нали? Така че знаете сега какво трябва да правите. Вернро, щракнете вьрху бутона ;)

02
КЪРТИМ СТЕНИ
Знаете ли кое е най-важното при демонтажа на една стена? За да не падне цялата къща заедно със стената;) Да, това изисква внимателно планиране и проверка на цялата конструкция на къщата. Ние ще направим това за Вас. И между другото, къртене на стена е любимото ни нещо ;)
03
КЪРТИМ БЕТОН
Бетонът не е хартия. Но благодарение на нашата инженерна техника, ние го късаме като хартия. Нищо не може да устои на желанието ни да свършим бърза и качествена работа за вас. Къртим всякакъв вид бетон: В20, В25, В30, няма разлика за нас. Ще оставим само праха от бетона, който след това ще премахнем с метла ;) Ще ви спестим пари за извозване ;)


ОЩЕ СНИМКИ
Когато сме много уморени, вземаме дядо си с нас. Забавно е да работим с него, защото след това ходим на ресторант на неговата заплата ;)
Честно казано, понякога взимаме бащите си с нас. Да се уча от тях. Да, ние сме трето поколение къртачи. Не ни давайте хляб - оставете ни да къртим нещо - това щастие за нас ;)
Мислите, че се шегуваме, че в третото поколение. Ето снимка от семейния албум. Къртач беше любимата ни играчка като деца ;)
FAQ
ДА СЪЗДАВАМЕ
НОВО ПРОСТРАНСТВО
ЗАЕДНО
КОИ СМЕ НИЕ
Ние сме обикновени хора, които обичат живота, обичат свободата и работата си. И знаем, че тези, които си вършат добре работата, винаги ще се радват на живота. И това е нашият подход към работата. Ако правим нещо, правим го на 100%. Можем да ви се обадим, ако искате да се опознаем по-добре. Щракнете върху бутона
как работим
01
Стъпка
Ние не правим като другите и не ходим на безплатни прегледи. Ние ценим вашето време и ценим нашето. Снимате кратко видео на работата и ние ви съобщаваме цената на работата с точност до 90%. След това казвате какво очаквате от нас и какво е важно за вас. Ако можем да го осигурим, тогава се срещаме, за да сключим договор.
02
Стъпка
На срещата вече обсъждаме останалите тънкости на работата и ако всичко ви хареса, определяме начална дата и започваме къретене. Да, важен момент. Ние вземаме предплащане за работа. Да, тук не сме като всички останали. Но ние сме честни. И това е нашето достойнство. Няма да имате после неприятни изненади в сметката. Ние обещаваме!
Искате ли да поговорим?
Оставете номера си и ние ще ви се обадим

Процесът на къртене на подпрозорец и демонтаж на дограмакъртене на подпрозорец и демонтаж на дограма
В някои случаи процесът на къртене, демонтаж и монтаж на подпрозорец и дограма може да се извърши самостоятелно. Това важи особено за онези ситуации, при които дейностите не са свързани с пълна подмяна на прозоречните конструкции.

Въпреки това, преди да пристъпите директно към самата работа, се препоръчва при всякакви обстоятелства да се консултирате със специалист, който трябва да потвърди възможността за демонтаж. В противен случай съществува риск от нарушаване на плътността на блоковете на прозорците и свързващата структура.

Прочетете за това в нашата статия.
Оставете вашия телефонен номер и ние ще се свържем с вас!

или ни се обадете

088 2472387