А сега интимен
разговор за

цени за къртене

НЯМА МЯСТО ЗА ЛЬЖА
За съжаление в 99% от случаите цената след къртене шокира хората. И ние ще ви кажем защо.
И също така да ви кажа как да не се оставите да бъдете измамени.


НЯМА МЯСТО ЗА ТРИКОВЕ
Тъй като поръчките за къртене са еднократни, малко хора се опитват да спечелят репутация за себе си. Ако искате да се убедите в това - вижте отзиви в Google.

Ако не се интересувате от това и искате да знаете нашите цени за къртене - вижте ги по-долу на тази страница.

Но ако искате да знаете как да се предпазите от измама - прочетете и разберете какви трикове могат да бъдат исползвани срещу вас.

СЕГА ЩЕ ЗНАЕТЕ ВСИЧКО
Трик 1
Ви казват, че къртене на плочки 6 Лв/кв.м. Ок. След началото на работата изненада.

И се оказва, че вместо 6 Лв/кв.м, имате 18 Лв/кв.м
Казват ви, че под плочките има лепило. И че това струва още 6 Лв/кв.м. А след лепило има и замазка - още 6 Лв/кв.м

Обадете ни се
Трик 2
Правят много ниска оферта за къртене.
А цена за извозване зависи колко чували ще има след къртене.
След като обявя цената за извозване, вие се чувствате много зле
Обадете ни се
Ако накрая всички те се окажат различни. Не искаме да ви отегчаваме с ненужна математика. Колко струва работата, чували, извозване на чували, товарене, извозване. Виждате ли, има много точки, където можете да промените цената в края. Ама в крайна сметка не ви интересува колко струва един квадрат работа, а цената в комплекса. Ние ще ви дадем цена с точност до 90%, след като видим снимка или кратко видео на обекта. И ще фиксираме цената в сметката. Но ако искате да видите цени - гледайте ги по-долу


Няма смисъл да пиша цени

НАШИЯ ПОДХОД
И за нас е много болезнено да видим как някои безскрупулни клиенти просто ограбват добрите хора. Ето защо, ако вече сте говорили с някоя компания и сте решили да използвате нейните услуги, просто ни се обадете и ни кажете какви условия са ви обявили момчетата и ние ще ви дадем съвети кои точки трябва да обсъдите с тях предварително, за да не съжалявате по-късно.

"За всеки, който мисли преди всичко за упорит труд, за най-доброто изпълнение на работата си, пътят към успеха е отворен." Генри Форд

Ние сме щедри на съвети

Искате ли да поговорим?
Оставете номера си и ние ще ви се обадим
Определяем цената на къртене
Ние не правим като другите и не ходим на безплатни прегледи. Ние ценим вашето време и ценим нашето. Снимате кратко видео на работата и ние ви съобщаваме цената на работата с точност до 90%. След това казвате какво очаквате от нас и какво е важно за вас. Ако можем да го осигурим, тогава се срещаме, за да сключим договор.
Обадете ни се
01
КАК РАБОТИМ
Започваме къртене
На срещата вече обсъждаме останалите тънкости на работата и ако всичко ви хареса, определяме начална дата и започваме къретене. Да, важен момент. Ние вземаме предплащане за работа. Да, тук не сме като всички останали. Но ние сме честни. И това е нашето достойнство. Няма да имате после неприятни изненади в сметката. Ние обещаваме!
Обадете ни се
02
Изберете услугата, от която се нуждаете сега

Как гледаме на работата си
Хенри Форд веднъж каза: "Всичко може да бъде направено по-добре, отколкото е правено до момента." Тази идея най-добре подчертава идеята за създаване на нашата компания. Факт е, че човек поръчва къртачни услуги като правило веднъж. В крайна сметка ремонтите не се правят толкова често. И къртачните фирмове се възползват от това.
Никой не иска да си изгради репутация. Само за да разбият джакпота от пари. И видяхме как срина ентусиазма на хората да продължат ремонта. И решихме да го поправим. Целта на нашата фирма е след къртене Вашият ентусиазъм да не угасне, а да се разгори още повече. И получихте радост от всички етапи на вашите планове.

НАШАТА МИССИЯ
FAQ
Хайде да
започнем!
Оставете вашия телефонен номер и ние ще се свържем с вас!

или ни се обадете

088 2472387