Лесен начин за къртене на плочки от пода

Как се къртят плочки от пода
Процесът на къртене на стари подови плочки не се различава много от подобен процес за къртене на стени. Всичко зависи от необходимостта от поддържане на покритие.

Но ако не сте авантюристи, тогава е по-добре веднага да отидете на тази страница https://kurteneplus.com/kurtene-na-plochki и да разберете нашата ниска цена за къртене на стари плочки.

Къртене на стари плочки от пода

Цени за къртене на стари плочки от пода
Ако старата плочка не е необходима, след това действайте с къртач, натискайки една плочка след друга. Ако няма инструмент, тогава използвайте длето и чук, но това ще отнеме повече време и ще отиде повече сила.

Ако решите да опитате да спасите плочката, продължете по класическия метод, описан в тази статия.

Първо шевовете се намокрят и почистват, а след това всяка плочка методично се набива с тънка шпатула, която се удря с чук. Необходимо е да се изтръгне и потупа от всички страни. Веднага щом на някое място звукът стане глух, това означава, че плочката може да бъде внимателно отделена от повърхността.

Свалянето на плочки е дълъг и трудоемък процес. Най-досадното е, че никой не може да гарантира безопасността на плочката. Така че бъдете готови за всичко, освен да се надявате на най-доброто
къртене на плочки от пода
Опитайте. И ако не ви харесва процедурата, отидете на тази страница https://kurteneplus.com/kurtene-na-plochki