Къртене на стени евтино

Колко струва

Колко струва къртене на стена

къртене на тухлена стена
Работата по къртене на стени, с която се сблъскват собствениците при извършване на ремонт, е много сложен процес, който изисква огромно количество енергия. Ето защо основното нещо, което собствениците трябва да избягват, е прилагането на самостоятелно къртене на стените.

Какви видове стени има за къртене

Има къртене на няколко вида стени:

  • Дървени стени;
  • Тухлени стени;
  • Носещи стени.
Преди да разберете колко струва къртено на стена, първо трябва да решите какъв тип стени искате да къртите.

Дървените стени не са трудна задача за специалистите на наша фирма за къртене.

Професионалнето къртене започва първо с факта, че всички електрически кабели са изключени от стената. Най-използваните инструменти при извършване на всеки план за къртене на стени са дърпач за пирони, трион и брадва.

Първо се отстраняват первазите и фърмуерът, а след това специалистите разбиват дървената рамка. Трябва да знаете дали стената, която се събаря, служи като опора. Ако служи, тогава може лесно да бъде заменен с нов, а ако не, тогава е най-добре да я къртите без подмяна.
хидравлични инструменти за къртене
Хидравлични инструменти за къртене

Как да къртите тухлени стени?

Къртене на тухлени стени е съвсем реално, само ако тухлена стена е къртена в апартамент, тогава задължителна точка е да получите разрешение за къртене от управителния дом и други служби.

Къртене на тухлени стени започва с премахването на тухлите, една по една или на цели части. За да извършите този вид работа, трябва да имате дробилка или къртач. Къртач обаче не се счита за единствената технология, която се използва при къртенето на стени.

Има и използване на хидравлични инструменти за къртене. Хидравличният инструмент се счита за къртач за бетон и е най-безопасният инструмент.

Една от технологиите за къртене на стени е диамантеното рязане, което се извършва по-добре от специалисти на наша фирма за къртене.
къртене на бетонна стена

Как се кърти носеща стена?

Пълно къртене на носещите стени не е възможно, тъй като таванските плочи лежат върху тях. Ако къртите носещите стени завинаги, първо, това е неприемливо, тъй като това значително ще отслаби тавана и натоварването върху основата.

Носещите стени могат да бъдат къртени само частично, без пълно отстраняване. При частично къртене е необходимо да се промени натоварването на тази стена.

Професионалистите на нашата фирма за къртене умело изпълняват всякакви поръчки за къртене на стени.